„A conduce echipa insemna a-i lasa pe ceilalti sa aiba succes”

CertFond este firma de consultanta care va ofera siguranta si increderea in serviciile oferite. Suntem o echipa tanara, plina de entuziasm si profesionalism, dar si cu o vasta experienta in elaborarea si implementarea proiectelor de finantare nerambursabila.

Implicarea in peste 150 de proiecte a avut ca rezultat construirea unei echipe solide, orientata spre performanta. Stabilindu-ne obiective clare si realiste si folosind in mod optim resursele de care dispunem, am reusit sa cream o atmosfera deschisa spre analizarea progresului, pentru a trece cu succes perioada de criza.

Pentru beneficiari societati comerciale, domeniile de expertiza in care am activat pana acum sunt: productie inghetata, tipografii, productie tamplarie PVC, productie mase plastice, productie publicitara, constructii civile, productie mobilier, productie incaltaminte, productie echipamente de siguranta pentru industria auto, productie medicamente, brutarii, ferme vegetale si / sau animale, pensiuni, service auto, etc.

De asemenea, echipa CertFond a fost implicata in proiecte de finantare pentru reabilitarea infrastructurii sau elaborarea de strategii de dezvoltarea locala pentru autoritati publice locale.

CertFond va ajuta sa va puneti in practica ideile de dezvoltare ale afacerii prin:

  • Fonduri de Finantare Nerambursabila (atat Fonduri Structurale cat si fonduri de la bugetul de stat)
  • Elaborarea dosarului de finantare.
  • Implementarea proiectului de finantare.
  • Project management
  • Evidenta contabila completa, servicii de consultanta financiara si fiscala.

Echipa CertFond pe scurt:

  • peste 100 de proiecte de finantare nerambursabila elaborate
  • peste 150 de proiecte coordonate

Misiunea

Misiunea noastra este sa oferim servicii de consultanta la cel mai inalt nivel, bazate pe principiul win-win, in care ambele parti au de castigat din colaborare.

Viziunea

Ne dorim ca prin serviciile oferite de noi, sa contribuim la dezvoltarea eficienta atat a clientilor nostri cat si a mediului de afaceri din Romania.

Valorile Certfond

Echipa, Clientii

Increderea, Onestitatea

Profesionalismul, Implicarea: CERTitudine