Va coordonam proiectele

In zilele noastre, caracterizate de o permanenta schimbare si un mediu de afaceri din ce in ce mai complex, singura constanta este schimbarea. Pentru a implementa schimbarea, companiile aleg sa-si desfasoare mare parte din activitati sub forma de proiecte.

Aveti de implementat un proiect important. Lansarea unui nou produs este un proiect. Delocalizarea unei firme este un proiect. O investitie intr-o noua linie de productie este un proiect. Obtinerea unei finantari nerabursabile este un proiect. Implementarea unui sistem informatic sau a unui sistem de management al calitatii este un proiect. Tot ceea ce conduce la obtinerea unui produs, serviciu nou, in conditiile unor constrangeri de timp, de calitate  si de buget necesita o abordare profesionala. Proiectul trebuie coordonat de un manager de proiect care sa isi asume responsabilitatea pentru rezultate si sa se implice in obtinerea lor, care are o judecata sanatoasa si un strop de creativitate.

Membrii echipei CertFond au participat la elaborarea si implementarea a peste 100 de proiecte de finantare nerambursabila din cele mai variate domenii:

  • pentru beneficiari societati comerciale, domeniile de expertiza in care am activat pana acum sunt: productie inghetata, tipografii, productie tamplarie PVC, productie mase plastice, productie publicitara, constructii civile, productie mobilier, productie incaltaminte, productie echipamente de siguranta pentru industria auto, productie medicamente, brutarii, ferme vegetale si / sau animale, pensiuni, service auto, etc.
  • pentru beneficiari Autoritati Publice Locale, echipa CertFond a fost implicata in proiecte de finantare pentru reabilitarea infrastructurii, dotarea caminelor culturale, crearea de centre After School sau elaborarea de strategii de dezvoltare locala

Astfel, in vederea gestionarii proiectelor Dvs. si pentru a reduce riscul care va poate afecta activitatea organizatiei prin esecul unui proiect, CertFond va pune la dispozitie personal calificat si certificat. Va conducem cu succes proiectul, etapa de etapa, de la definirea acestuia si crearea unui plan realist, la managementul executiei si respectarea graficului de timp pana la atingerea rezultatelor asteptate, respectand standardele si metodologiile de project management recunoscute de Project Management Institute.