Ce include programul de consultanta al CertFond?

Programul de consultanta CertFond include:
  1. Elaborarea dosarului de finantare
  2. Implementarea dosarului de finantare
 

Ce inseamna Project management?

Conducerea cu succes, etapa de etapa, a unui proiect de la definirea acestuia si crearea unui plan realist, managementul executiei si respectarea graficului de timp pana la atingerea rezultatelor asteptate.
 

Cum putem demara proiectul de finantare nerambursabila?

Pentru a incepe consultanta pentru elaborarea dosarului de finantare ne contactati telefonic sau prin email si in cel mai scurt timp va va contacta un consultant pentru a stabili detaliile colaborarii.
 

In ce zone din Romania actionam?

CertFond ofera consultanta companiilor de pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de locatia sediului central si/sau a filialelor.
 

Ce inseamna un proiect de finantare nerambursabila?

Finantatorii, pentru a contribui cu fonduri nerambursabile la o idee de proiect, impun ca Beneficiarii sa le prezinte ideea de proiect intr-un document formal, elaborat conform unor criterii ce difera de la un program la altul si de la o sesiune de finantare la alta. CertFond este alaturi de Dvs. atat la elaborarea dosarului de finantare (scrierea proiectului si obtinerea documentelor necesare) cat si la implementarea proiectului (realizarea efectiva a activitatilor descrise in proiect si atingerea obiectivelor stabilite).